top of page

Het team achter Duurzaam Oldebroek

Samen bouwen we een duurzame gemeente! Om dit te behalen zijn we druk aan het werk met een team van enthousiaste mensen. Wilt u ook werken aan een sociale, veilige en groene gemeente? Ons team staat altijd open voor aanvulling. Neem gerust contact met ons op of spreek ons aan op straat.

Duurzaam Oldebroek foto lijsttrekker Ard Overkempe.jpeg

Ard Overkempe

Lijsttrekker Duurzaam Oldebroek

Hoi, ik ben Ard. Ik ben 22 en woon in Wezep. Ik studeer Bos- en Natuurbeheer aan Van Hall Larenstein in Velp. Samen met mijn broer heb ik de partij opgezet omdat wij de noodzaak van een duurzamere gemeente inzien. Ik maak mij hard voor een duurzame gemeente omdat ik hoop heb in een goede toekomst. Door onszelf nu te ontwikkelen kunnen we de moeilijke uitdagingen van de toekomst overwinnen.

IMG-6027_edited.jpg

Jarne Overkempe

Kandidaat-raadslid Duurzaam Oldebroek

Hey, mijn naam is Jarne. Ik ben 18 jaar en woon in Wezep. Toen Ard naar mij toe kwam met het idee van een partij was ik meteen enthousiast. Ik vind het heel interessant om de grenzen op te zoeken en buiten de kaders te denken. Creatieve oplossingen bedenken was ik altijd al van en is ook de reden waarom het voor ons werkt om het samen te doen. Ik zie veel potentie in de toekomst van Oldebroek.

foto michiel werner.PNG

Michiel Werner

Kandidaat-raadslid Duurzaam Oldebroek

Ik ben zelfstandig werkzaam in de Zuivelindustrie als consultant met als speerpunten kwaliteit en technologie. 
Ik woon ruim 30 jaar in Hattemerbroek en heb me bij diverse verenigingen ingezet als bestuurder/vrijwilliger.
Een mooie volgende stap is om op gemeentelijk niveau samen met anderen met concrete daden een duurzame omgeving voor elkaar te realiseren. Een positieve benadering is belangrijk, “ja maar duurzaam”!

TSC Dick (1 van 1) (Aangepast)_edited.jpg

Dick Post

Kandidaat-raadslid Duurzaam Oldebroek

Mijn naam is Dick Post, 50 jaar, ruim 25 jaar getrouwd en we zijn trotse ouders van drie zonen. Op dit moment werk ik als verandermanager & innovator op het gebied van zorg en circulaire economie. Ik wil mijn expertise graag inzetten, niet vanwege mijn interesse in politiek, maar juist omdat ik er wil zijn voor mensen die het nodig hebben, de jeugd die ook een huis wil, dat Oldebroek zo mooi blijft als het nu is, dat mensen en buurt het samen goed hebben, dat er oog is voor de kwetsbare mensen in de samenleving en omdat ik overtuigd ben dat we hier lokaal het verschil in kunnen maken door flexibel en vernieuwend te zijn. Niet vanuit de regels, maar vanuit wat de bedoeling is.

WhatsApp Image 2022-01-19 at 14.37.45.jpeg

Jerre Tiemens

Kandidaat-raadslid Duurzaam Oldebroek

Hallo, ik ben Jerre Tiemens. Ik ben 18 jaar en woon in Wezep. De gebroeders Overkempe spraken met veel enthousiasme en passie over hun partij. Ik merkte al snel dat hun ideeën en doelen mij erg aanspraken. Ook haal ik erg veel plezier en energie uit het meedenken en een extra perspectief geven voor Duurzaam Oldebroek, hier verwacht ik veel van te leren. Met ons team hoop ik Oldebroek op een duurzame wijze een fijnere leef en recreatieve gemeente te maken. 
Zowel groen bouwen als groen planten speelt wat mij betreft een erg grote rol in de gezelligheid, uitstraling en sfeer in de gemeente.

Ons team: Team
bottom of page