top of page

Ondernemen

Economische vrijheid en creatief ondernemerschap hebben geresulteerd in een snelle ontwikkeling op het gebied van technologie en digitalisering. Hiermee is ons leven gemakkelijker gemaakt en kunnen we sneller werken. Tegelijkertijd heeft deze economische groei een wereldhandel opgezet die helaas weinig rekening houdt met het milieu, de natuur en het welzijn van mensen en dieren. Duurzaam Oldebroek ziet toekomst in het lokaal ondernemerschap en de regionale economie. Hierbij wordt er duurzaam geproduceerd en wordt een eerlijke prijs betaalt.


Duurzaam Oldebroek streeft naar...

- een kansrijk ondernemersklimaat voor lokale bedrijven en start-ups. Op deze manier kunnen ondernemers inspelen op de regionale markt en daarmee maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen. Hiermee wordt rekening gehouden met de mens, de natuur en het bedrijf.

- bedrijven die verduurzaming hoog in het vaandel hebben staan. Door te investeren in een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers positief naar de toekomst kijken.

- ondernemers die lokale partners zoeken om zo samen circulair te werken. De overheid kan dit stimuleren door netwerken op te zetten en te investeren in de regionale markt.

- ondernemers die betrokken worden bij het onderwijs. Bedrijven weten het best waar hun toekomstige personeel aan moet voldoen. Tegelijkertijd krijgen jongeren hierdoor een beter beeld van de arbeidsmarkt. De overheid ondersteunt deze samenwerking tussen scholen en bedrijven.

Ondernemen: Feature
bottom of page